Growing Microgreens Outdoor vs Indoor

Growing Microgreens Outdoor vs Indoor

κιτρινωπά μικροπράσινα

Η καλλιέργεια μικροπράσινων έχει να κάνει με την προστασία των πρώτων φυτών από τις σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. καθώς και τα φύτρα φασολιών (αλλά πολύ διαφορετικό Όπως έχω εξηγήσει εδώ), τα μικροπράσινα είναι εύθραυστα και ευάλωτα σε οτιδήποτε. Από ζωύφια κήπου μέχρι κακές καιρικές συνθήκες, καλλιεργήστε μικροπράσινα σε εσωτερικούς χώρους. Έτσι, για ευνόητους λόγους, φαίνεται ότι είναι καλύτερη επιλογή.

Για την επιχείρηση μικροπράσινης γεωργίας Εάν έχετε περιορισμένο χώρο ή κεφάλαια για την κατασκευή υποδομών Είναι υπέροχο να καλλιεργείτε αυτά τα φυτά στην αυλή/μπαλκόνι/βεράντα σας ή στο ελεύθερο δωμάτιο στο διαμέρισμά σας, πιστέψτε με. μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον εισόδημα Διαβάστε τους υπολογισμούς εδώ.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν φυτέψετε μικροπράσινα σε εξωτερικούς χώρους.

Αφήστε τους να κάτσουν αναπαυτικά δίπλα στο παράθυρο!

Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να τοποθετείτε μικροπράσινα σε άμεσο ηλιακό φως. στην πραγματικότητα Οι σπόροι των φυτών δεν χρειάζονται το φως του ήλιου για να βλαστήσουν. Απαιτείται όμως μόνο νερό. όταν μεγαλώνουν αργά και μεγαλώνουν σε μικρά σπορόφυτα Τους αρκεί το εσωτερικό φως.

για καλλιεργητές εσωτερικού χώρου Ας δούμε την καλύτερη ανάλυση φωτός για την καλλιέργεια μικροπράσινων.

Φύτευση μικροπράσινων στον κήπο

καθώς και την καλλιέργεια λαχανικών Τα μικροπράσινα μπορούν να καλλιεργηθούν και σε οικόπεδα. Ωστόσο, αυξήθηκαν λίγο πιο αργά από το αναμενόμενο. Ειδικά από τη στιγμή που χρειάστηκαν άλλες δύο μέρες για να αναπτυχθούν. Η καλλιέργεια μικροπράσινων σε εξωτερικούς χώρους είναι λιγότερο πιθανό να έχει σκοτεινό περιβάλλον (διαβάστε #2) για αυτόν τον λόγο. Τα μικροπράσινα γίνονται γρήγορα πράσινα και φαίνονται πιο κοντά και παχύτερα.

ως προς τη γεύση Τα μικροπράσινα εξωτερικού χώρου δεν είναι τόσο μαλακά και ζουμερά όσο τα μικροπράσινα εσωτερικού χώρου.

Διαβάστε τις συμβουλές μου για την καλλιέργεια μακριών, λεπτών μικροπράσινων.

Χρήση του θερμοκηπίου έξω

Εάν καλλιεργείτε μικροπράσινα σε εξωτερικούς χώρους με θερμοκήπιο σε εσωτερικό χώρο Η μόνη διαφορά είναι η πηγή φωτός. Θα χρησιμοποιήσετε το φυσικό φως του ήλιου. Να είστε ελεύθεροι όταν αφήνετε την πηγή φωτός να είναι με τη φύση. Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του φωτός και το κλίμα για να επιτύχετε βιώσιμη ανάπτυξη.

για εσωτερική καλλιέργεια Ένα από τα πλεονεκτήματα μιας δεδομένης πηγής φωτός είναι ο ομοιόμορφος ρυθμός ανάπτυξής της. όταν τρυγάς Τα μικροπράσινα τείνουν να στέκονται όμορφα προς μία κατεύθυνση – είναι πιο εύκολο στη συγκομιδή τους.

Μάθετε πώς να μαζεύετε μικροπράσινα 3 φορές πιο γρήγορα.

Τα έντομα και τα μυρμήγκια τρώνε σπορόφυτα.

παράσιτα κήπου

Τα μικροπράσινα εσωτερικού χώρου είναι γενικά απαλλαγμένα από παράσιτα. όταν είναι σε εξωτερικό χώρο Είναι εύκολοι στόχοι για αμέτρητα αρπακτικά. Αυτό περιλαμβάνει τις κάμπιες, τα ζωύφια, τα σκουλήκια, τις μύγες και τα μυρμήγκια που τα τρώνε.

συνήθως δεν το κάνουμε Χρησιμοποιείτε όμως φυτοφάρμακα στα μικροπράσινα;

γι’αυτό Μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι θερμοκήπιο όπως αυτό που βρήκα στο Amazon για λιγότερο από $100 για να προστατέψετε τις καλλιέργειές σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προετοιμάσετε ύφασμα κηπουρικής ή δίχτυ για όλες τις χρήσεις για να αποτρέψετε τα αρπακτικά.

Είναι το χώμα του κήπου σας κατάλληλο για μικροπράσινα;

χώμα και μέσα

Το χώμα του κήπου μου παράγει πιο αργή ανάπτυξη (περισσότερο από μερικές ημέρες) από το μείγμα γλάστρας.

Είναι σημαντικό το χώμα του κήπου σας να είναι μαλακό και εύθρυπτο. Δεν είναι σκληρό έδαφος όπως ο πηλός. Ορισμένα στερεά εδάφη δεν στραγγίζουν καλά.

αν είναι έτσι Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναμίξετε τύρφη ή κοκοφοίνικα με χώμα κήπου. Μετά από αυτό, ανακατέψτε και φτυάρι και χτυπήστε με ινοσανίδα. Τότε το έδαφος είναι έτοιμο για τη φύτευση των σπόρων.

Δείτε αυτό το άρθρο όπου εξηγώ πώς να φτιάξετε το καλύτερο μείγμα εδάφους για μικροπράσινα.

θερμοκρασία και υγρασία

Τα περισσότερα κοινά μικροπράσινα αναπτύσσονται καλύτερα σε θερμοκρασία δωματίου (70 °F έως 80 °F) και υγρασία 50-60%, καθώς αυτοί οι παράγοντες διαφέρουν από τοποθεσία σε τοποθεσία. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε έναν υγραντήρα και ένα κλιματιστικό για ένα πιο ελεγχόμενο περιβάλλον.

Οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να αποτελέσουν σημαντική πρόκληση για τους εξωτερικούς παραγωγούς.

Διαβάστε — Ευρεία ζήτηση για 100 μικροπράσινα

Χρησιμοποιήστε ένα θερμοκήπιο για μικροπράσινα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *