Τι να ταΐσετε πουλιά στον κήπο του μπαλκονιού

นกน้อยบนระเบียง

Bird-on-balcony_mini

Θέλετε να προσελκύσετε πουλιά στο μικρό σας διαμέρισμα της πόλης; Είναι πιο εύκολο να το μάθεις. Τι να ταΐσετε τα πουλιά στον κήπο του μπαλκονιού.

Τα πουλιά που πετούν στο μπαλκόνι σας είναι μεγάλη απόλαυση. Φέρτε τη φύση και την άγρια ​​ζωή στο μικρό σας χώρο.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή πουλιά στο τραπέζι των πουλιών είναι τα σπουργίτια, οι στρουθοκάμηλοι, η τσιτσικίτσα, η πρασινάδα, η μπλουτζάι, το σπουργίτι σπουργίτι, ο βολβός και το σπουργίτι δέντρων. Οι γλάροι, τα κοράκια και οι κίσσες μοιράζονται επίσης το φαγητό τους. Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα μεγάλα πουλιά είναι εξασθενεί και μερικά από τα μικρότερα πουλιά εκτοπίζονται. Αλλά μπορείτε να το αποφύγετε εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

1. Επιτρέπεται να ταΐζετε πτηνά στην περιοχή σας;goelands_mini

πριν αρχίσετε να ταΐζετε Θα πρέπει να ελέγξετε τους κανόνες στην περιοχή σας. Ορισμένα διαμερίσματα και οικιστικοί σύλλογοι έχουν απαγορεύσει τη διατροφή των πουλιών στα μπαλκόνια.

Αυτό θα πρέπει να αποφύγει την προσέλκυση περιστεριών, γλάρων και άλλων μεγάλων πτηνών, τα οποία μπορεί να είναι θορυβώδη και χαοτικά κοπάδια.

2. Τι ταΐζετε;

Αν θέλετε να επισκεφτείτε μικρά πουλιά όπως τιρμπουσόν και σπουργίτια. Θα πρέπει να προσφέρετε ελαιούχους σπόρους όπως ηλιόσπορους, ξηρούς καρπούς και κάνναβη.

Τα νεαρά πτηνά χρειάζονται πολλή ενέργεια κατά την περίοδο αναπαραγωγής και το χειμώνα. Η διατροφή με ψωμί, κράκερ και δημητριακά είναι δημοφιλής. Αλλά τα μεγάλα πουλιά που είναι λιγότερο δημοφιλή στο μπαλκόνι θα προσελκύσουν μεγάλα πουλιά.

Οι νεοσσοί και τα μικρά σπουργίτια είναι κατάλληλα για την κατανάλωση τους. Εάν ταΐζετε καλαμπόκι Είστε σχεδόν σίγουροι ότι μπορεί να προσελκύσει περιστέρια. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα προβλήματα.

Τα μήλα είναι εξαιρετικά για κοτσύφια και άλλα πουλιά. Αλλά είναι λιγότερο πιθανό να πετάξουν πάνω από το μπαλκόνι αναζητώντας τροφή.

3. Μην τρώτε πολύ.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να παρέχουμε συμπληρωματική τροφή για να βοηθήσουμε μεγάλο αριθμό πτηνών. Δυστυχώς, αυτό το σχέδιο μπορεί εύκολα να διαταραχθεί από την εμπλοκή πολλών πτηνών. Επομένως, υπάρχει σαφής πιθανότητα η ασθένεια να εξαπλωθεί μεταξύ των πτηνών.

4. Επιλέξτε το καλύτερο μέρος σίτισης

Μπορείτε να προσελκύσετε πολλά πουλιά στο μπαλκόνι όπου οι ταΐστρες είναι ανοιχτά. Τα μικρά πουλιά είναι πάντα σε επιφυλακή για αρπακτικά. Και είναι σημαντικό να υπάρχει ορατότητα από όπου μπορούν να εντοπίσουν τα μεγάλα πουλιά.

Εάν ζείτε κοντά σε ένα μεγάλο δέντρο πυκνοί θάμνοι ή βιότοπος πουλιών Η περιοχή τροφοδοσίας σας θα προσελκύσει μεγάλη ποικιλία επισκεπτών.

5. Ταΐστρα πουλιών με μπολ φαγητού και δίσκοIMGP0724_mini

Ο τροφοδότης προστατεύει τον τροφοδότη έτσι ώστε μόνο μικρά πουλιά με πρόσβαση μπορούν να τον ταΐσουν.

Από την άλλη, αν χρησιμοποιείτε πιάτο ή μπολ σερβιρίσματος. Όλα τα πουλιά θα έρθουν και θα φάνε.

με τροφοδότη Θα βρείτε λιγότερο φαγητό χαλασμένο και λιγότερο χάος στο μπαλκόνι. Την ίδια στιγμή Θα προσελκύσετε περισσότερα μικρά πουλιά καθώς τρέφονται χωρίς να ενοχλούνται από κοράκια και περιστέρια.

ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι ευρύχωρος και εύκολος στον καθαρισμό.

6. Διατηρήστε καθαρό

Αφαιρέστε τα διάσπαρτα και περισσευούμενα «αποκόμματα φαγητού» από τα έπιπλα και τα μπαλκόνια μία φορά την εβδομάδα. και πλένετε το δίσκο τροφοδοσίας μία φορά το μήνα

Τα πουλιά μπορούν να μεταφέρουν παθογόνα. που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο Επομένως, είναι σημαντικό να θυμάστε να πλένετε καλά τα χέρια σας κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με περιττώματα πουλιών.

Εάν ζείτε κοντά σε ένα ψηλό δέντρο όπου καταφεύγουν τα πουλιά, είστε τυχεροί. Ακόμα κι αν ζείτε στον 5ο ή 6ο όροφο, το μπαλκόνι σας θα έχει πολλά μικρά πλάσματα, αλλά θα πρέπει να τα ταΐζετε τακτικά για να τα κρατήσετε από την ανάπτυξη.αυτή τη μακρά περίοδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *