Πού να πουλήσετε Microgreens: Ανακαλύψτε στοχευμένες ευκαιρίες

จะขายไมโครกรีนที่ไหนให้ได้กำไร

Πού να πουλήσετε μικροπράσινα

Τα μικροπράσινα είναι μια τάση αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι τα αρέσουν επειδή είναι υγιεινά και νόστιμα. Ιδανικά για σάντουιτς, σαλάτες και τάκος, μπορείτε να τα καλλιεργήσετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να έχετε μια φάρμα μικροπράσινων στην αυλή σας. και κερδίστε χρήματα πουλώντας τα σε εστιατόρια ή εξειδικευμένα παντοπωλεία στην περιοχή σας. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε Πού να πουλήσετε μικροπράσινα; Ήρθατε στο σωστό μέρος όταν μιλάμε για τις πολλές ευκαιρίες που διαθέτει η μικροπράσινη επιχείρησή σας. Μόλις έχετε ένα κοινό-στόχο Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στο πώς να πουλήσετε μικροπράσινα – κάντε την πρώτη σας πώληση!

Αν και τα πρώτα σας βήματα μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικά. Αλλά το να κάνετε μια μικρής κλίμακας κάθετη καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους για μια επιχείρηση είναι πρακτικό. Αυτή η αναδυόμενη αγορά έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Και έχει γίνει ένα νέο είδος υγιεινής διατροφής.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η θρεπτική αξία είναι τεράστια!

Για να γίνει μια επιτυχημένη και κερδοφόρα αστική αγροτική επιχείρηση. Κάθε δεκάρα μετράει, οπότε αν δεν είστε σίγουροι για τα ζητήματα που σχετίζονται με το περιθώριο και το κέρδος. Έχουμε κάνει τους υπολογισμούς για εσάς.

Η τιμή πώλησής σας κατά την τιμολόγηση των μικροπράσινων σας. χρειάζομαι Πρέπει να έχει σήμανση τουλάχιστον 100% (εξαιρουμένων φόρων και αποστολής)

Τα μικροπράσινα δεν διαρκούν πολύ στο ψυγείο. Άρα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. υπό κανονικές συνθήκες Τα μικροπράσινα χάνουν γρήγορα ζωντάνια και θρεπτικά συστατικά μέσα σε λίγες ώρες. Και οι περισσότεροι μάγειρες το γνωρίζουν καλά, επομένως οι τοπικές αγορές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσετε τα φρέσκα μικροπράσινα σας.

Κατανοήστε τις αρχές της καλλιέργειας μικροπράσινων

Πρώτον, αν δεν έχετε καλλιεργήσει ποτέ στο παρελθόν μικροπράσινα. Δείτε αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα. Στο οποίο θα αναφέρω λεπτομερώς κάθε βήμα για να ξεκινήσετε την καλλιέργεια μικροπράσινων από την αρχή.

Ένας άλλος επιτυχημένος και όμορφος καλλιεργητής μικροπράσινων είναι ο Custis Stone.Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του εδώ.

Πώς να πουλήσετε Microgreens – Γνωρίστε τους πελάτες σας

πριν ξεκινήσετε την επιχείρηση Πρέπει να καθορίσετε ποιοι είναι οι πελάτες και οι ανταγωνιστές σας. Παραγγείλετε μερικά δείγματα από τα πιο δημοφιλή μικροπράσινα του ανταγωνιστή μας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δείγματά σας είναι στην ίδια τιμή και ποιότητα.

Πού να αγοράσετε μικροπράσινα

τοπικό εστιατόριο

Το πρώτο μέρος για να πουλήσετε μικροπράσινα θα πρέπει να είναι το τοπικό σας εστιατόριο. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε πρώτες πωλήσεις και μακροπρόθεσμους πελάτες. Μόνο ο σεφ ξέρει αν τα μικροπράσινα σας αξίζουν, γι’ αυτό είναι σημαντικό να συναντηθείτε απευθείας με τον σεφ του εστιατορίου. Όχι πρώτα διευθυντής Αποκτήστε πρόσβαση σε όσα περισσότερα εστιατόρια μπορείτε. Αυτό είναι ένα από τα εργαλεία που προτείνω όλα σε ένα για να σας βοηθήσω να διαχειριστείτε τις πωλήσεις, το απόθεμα και την παρουσία σας στον ιστότοπο της Microgreen.

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και να είστε αισιόδοξοι.

όταν πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο Οι μάγειρες θα πρέπει να προετοιμάσουν επιπλέον σακούλες/κουτιά μικροπράσινων. Μερικές φορές δεν θέλεις να το γευτείς και αποφασίζεις αμέσως. αλλά πρέπει να δούμε την τιμή Συνθήκες αποθήκευσης και ποιότητα Στην περίπτωσή μου τα ηλιοτρόπια είναι μικροπράσινα. Δώστε τους λοιπόν τα καλύτερα προϊόντα.

Θυμηθείτε να είστε ευγενικοί στο παράδειγμα.

μακριά, Συνδέστε ένα απλό νέο φύλλο. με πλήρη στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας Το νέο φύλλο πρέπει να έχει λογότυπο επιχείρησης. Σύντομη περιγραφή Σχετικά με την επιχείρηση, φωτογραφίες, διαθέσιμα προϊόντα, τιμές και στοιχεία επικοινωνίας. Θα πρέπει να είναι έτσι:

Αυτό το φυλλάδιο δείχνει πώς να πουλάτε μικροπράσινα.
Εδώ είναι ένα δείγμα νέου εγγράφου από TheUrbanFarmer

είναι πάντα Καλύτερα να είσαι με σύμβαση και παρά να παραδώσεις.Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι απαραίτητες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Οι σεφ είναι απασχολημένοι και δεν έχουν χρόνο να τους πουλήσετε, γι’ αυτό να είστε έξυπνοι και να επιλέξετε τη σωστή μέρα και ώρα.

αντί για το πώς να τα μεγαλώσει Συχνά ενδιαφέρονται για ερωτήσεις όπως:

  1. Πόσο μπορείτε να πληρώσετε σε δόσεις την ημέρα;
  2. τιμή? Περιλαμβάνεται η αποστολή;
  3. Είναι φρέσκες και φυσικές επιλογές;
  4. Πόσο γρήγορα μπορώ να τα αποκτήσω;

Εάν χρησιμοποιούν ήδη μικροπράσινα από άλλο προμηθευτή Ζητήστε σχόλια και σχόλια από αυτούς. Ας μάθουμε περισσότερα. Αν υπάρχουν περισσότερα ελαττώματα από κομπλιμέντα Μπορεί να είστε σε θέση να κερδίσετε την πώληση.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε Δείξτε τους φωτογραφίες της εσωτερικής φάρμας σας. χτίζω εμπιστοσύνη

Άλλοι τρόποι πώλησης μικροπράσινων

Εκτός από το εστιατόριο Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε:

λαϊκή αγορά

Το Farmer’s Market είναι ένα μέρος όπου οι αγρότες μπορούν να αλληλεπιδρούν απευθείας με τους πελάτες σας. προσφέροντας ποικιλία μικροπράσινων Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε ποια χόρτα έχουν μεγάλη ζήτηση στην περιοχή σας. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους μικρούς αγρότες να βγουν στην αγορά.

Διανομέας

Οι διανομείς μπορεί να έχουν δεσμούς με λιανοπωλητές τροφίμων που μπορούν να πουλήσουν τα φρέσκα μικροπράσινα σας.

μανάβικο

Ελέγξτε τα τοπικά παντοπωλεία σας. Πουλάνε χόρτα; Υποθέτω ότι η προσφορά μιας σαλάτας λαχανικών έχει τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ένας άλλος τρόπος είναι να προσφέρουμε βιολογικά μικροπράσινα.

εταιρεία εστίασης

Για παράδειγμα, μια εταιρεία τροφοδοσίας μπορεί να έχει καλύτερη επικοινωνία όταν πουλά συγκεκριμένα προϊόντα όπως μικροπράσινα μπρόκολο. Επικοινωνήστε με πολλές εταιρείες catering και δείτε αν μπορείτε να προσφέρετε μια ποικιλία από πιάτα.

πουλήστε προϊόντα online

Γίνετε ο διαχειριστής της δικής σας διαδικτυακής αγοράς αγροτών πόλεων και διευρύνετε τη βάση πελατών σας. Η πώληση μικροπράσινων στο διαδίκτυο επιτρέπει στην επιχείρησή σας με μικροπράσινα να προσεγγίσει άτομα που κανονικά δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε.

Ελέγξτε τις απαιτήσεις με ορισμένους από αυτούς τους επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Μάθετε την τέχνη της πώλησης μικροπράσινων
Ο Λάρι και η γυναίκα του ξεκινούν μια επιχείρηση μικροπράσινων – City-HydroΑυτή η ιστορία είναι εμπνευσμένη και μπορείτε επίσης!

Πώς να πουλήσετε Microgreens: Κατανοήστε τους πελάτες σας

στο χτίσιμο μιας ισχυρής σχέσης Πρέπει να δημιουργήσετε μια καλή σχέση με τους πελάτες σας.

Μετά από κάθε παράδοση, ζητήστε σχόλια, προσδοκίες και βελτιώσεις. Να θυμάστε ότι οι πελάτες συνήθως δεν ενοχλούνται να δώσουν σχόλια ή “Κάντε τον εαυτό σας καλύτερο”, απλά πρέπει να πάρετε μερικές ενδείξεις και να τις προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Επίσης, να έχετε κατά νου παρακολούθηση με τους πελάτες Αφού ελέγξετε τα μικροπράσινα σας Επειδή διαφορετικοί πελάτες έχουν διαφορετικές απόψεις για το προϊόν σας. Στείλτε τυχόν σχόλια. έρχονται υπόψη

Να είστε έντονος παρατηρητής που αναζητά λεπτομέρειες σε κοινές συνομιλίες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να διαχειριστείτε ειδικά αιτήματα για κάθε σεφ εστιατορίου. να τους διευκολύνει Και ενημερώστε τους ότι υποστηρίζετε πάντα την ποιότητα των προϊόντων σας. Αν σε εμπιστευτούν περισσότερο Θα παραπέμψουν τους φίλους τους να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σας.

Η κριτική σε κάνει πιο δυνατό

τελικό σημείο

Τα μικροπράσινα είναι φυτά ταχέως αναπτυσσόμενα. Συνήθως χρειάζονται 7-14 ημέρες για τη συγκομιδή. Εδώ είναι οι διαφορετικοί χρόνοι ανάπτυξης μικροπράσινων.

Το πιο σημαντικό, υπάρχουν αιτήματα στην περιοχή σας;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την κερδοφορία. Κάντε λοιπόν την έρευνά σας εκ των προτέρων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο όπου συζητώ λεπτομερώς περισσότερα από 80 μικροπράσινα.

για μικροκαλλιεργητές Δεν χρειάζεστε καν επαγγελματική άδεια. Επικοινωνήστε με το τοπικό τμήμα αδειοδότησης για περισσότερες λεπτομέρειες.

ακολουθηστε: Best Soil for Microgreens / Best Light for MicrogreensΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *