Μικροπράσινοι δίσκοι καλλιέργειας: Ποιοι δίσκοι είναι καλύτεροι;

Microgreen Grow Plate คืออะไร?

Μικροπράσινοι δίσκοι καλλιέργειας

Τα μικροπράσινα είναι τα πιο δημοφιλή πράσινα στον κόσμο των ωμών τροφίμων. Αυτά τα παιδικά χόρτα μπορεί να είναι αρκετά ακριβά στο παντοπωλείο. Αλλά η καλλιέργεια τους στο σπίτι είναι αρκετά απλή. Αν και υπάρχουν πολλά δοχεία και δίσκοι διαθέσιμα για την καλλιέργεια μικροπράσινων. Η αγορά του σωστού εξοπλισμού είναι σημαντική από την αρχή. Η τιμή αυτών των υλικών ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο του φύλλου που χρησιμοποιείται. Σήμερα βλέπουμε το ιδανικό Μικροπράσινος δίσκος δενδρυλλίων Και ποιο είναι το καλύτερο για αγορά;

Κατασκευάστε ένα μικροπράσινο δίσκο βαρέως τύπου με το Bootstrap Cultivator.

Τι είναι το Microgreen Grow Plate;

Όταν πρόκειται για την καλλιέργεια μικροπράσινων σε εσωτερικούς χώρους Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για την καλλιέργεια φυτών με θρεπτικά συστατικά είναι σε δίσκους.

Οι μικροπράσινοι δίσκοι είναι συνήθως ρηχά δοχεία. γεμάτο με χώμα γλάστρας με σπόρους μικροπράσινων διασκορπισμένους στην επιφάνεια για τη συγκομιδή των μικροπράσινων

Παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη στις μικροπράσινες πλάκες

όταν αγοράζετε ένα πιάτο με μικροπράσινα μαθαίνω από τα λάθη μου Και μην αγοράζετε φθηνά και χαμηλής ποιότητας πράγματα. Το πλαστικό σε αυτά τα πράγματα είναι τόσο λεπτό και εύθραυστο που τα ποιοτικά προϊόντα θα σπάσουν πριν φθαρούν.

Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα δίσκο καλλιέργειας microgreen:

 • Μέγεθος
 • βάθος
 • αντοχή
 • πλαστικού τύπου
 • με τρύπες vs χωρίς τρύπες

μέγεθος πιάτου

Τα μικροπράσινα μπορούν να αγοραστούν σε διάφορα μεγέθη. Αλλά το κοινό μέγεθος είναι ένα πιάτο 1020 είναι ένα δοχείο 10 ίντσες πλάτος και 20 ίντσες μήκος.

βάθος πλάκας

Τα μικροπράσινα διατίθενται σε δύο κύρια μεγέθη – βαθιά (περίπου 2,5 ίντσες βάθος) και ρηχά (περίπου 1,25 ίντσες βάθος).

Το βάθος των μικροπράσινων
Ρηχό πιάτο, βάθους 1,25 ίντσες

Εγώ Οι ρηχές πλάκες είναι δημοφιλείς για τέσσερις κύριους λόγους:

 1. Τα μικροπράσινα δεν απαιτούν βαθύ χώμα για τις ρίζες. Έχοντας ένα ρηχό δοχείο εξοικονομείτε έδαφος (φυτικό υλικό) χρησιμοποιώντας λιγότερο.
 2. Τα ρηχά πιάτα θα καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στα εσωτερικά ντουλάπια σας. Αυτό θα παρέχει καλύτερο αερισμό. μειώστε την εμφάνιση μούχλας
 3. κατά τη συγκομιδή Μπορείτε να κόψετε τα μικροπράσινα πιο κοντά στη βάση τους για μεγαλύτερες αποδόσεις.
 4. Οι ρηχές πλάκες έχουν υψηλότερη δομική ακαμψία από τις βαθιές πλάκες. Αυτό σημαίνει ότι οι βαθείς φίλοι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν.

Ανθεκτικότητα/Δύναμη του Trey

πριν αγοράσετε το προϊόν Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε ότι ορισμένα προϊόντα είναι πιο ανθεκτικά από άλλα λόγω της δομής τους. Στόχος να αγοράσετε έναν ανθεκτικό μικροπράσινο δίσκο καλλιέργειας. Ως καλλιεργητής μικροπράσινων Είναι σημαντικό να αγοράζετε ποικιλίες που είναι ισχυρές στην κατασκευή. Γιατί διαρκούν περισσότερο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.

Παρατήρησα ότι ο φτηνός πλαστικός δίσκος μου κατέρρευσε στη μέση του δίσκου, γεγονός που εμπόδισε το νερό να εξαπλωθεί γύρω από το δίσκο. Αντιθέτως Το κέντρο έχει περισσότερο νερό. ενώ η εξωτερική άκρη είναι στεγνή στεγνώστε την εξωτερική άκρη Με αποτέλεσμα μικροπράσινα χαμηλής ποιότητας στο εξωτερικό του δίσκου. κάτι που μια μικροπράσινη επιχείρηση δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά.

πλαστικού τύπου

όταν ταΐζετε τρόφιμα σε πλαστικό Είναι σημαντικό να είναι πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα και θεωρούμε ότι δεν περιέχει BPA. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η BPA μπορεί να εισαχθεί στα τρόφιμα από δοχεία κατασκευασμένα από BPA, προκαλώντας προβλήματα όπως διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακές παθήσεις.

Τα μικροπράσινα χρειάζονται τρύπες;

όταν καλλιεργούμε μικροπράσινα Το δοχείο που χρησιμοποιείται είναι δύο δοχεία που συνδυάζουν τον δίσκο φύτευσης και τον δίσκο ποτίσματος.

Ο δίσκος φύτευσης είναι ένα δοχείο για το μείγμα φύτευσης. (που περιέχει κόκκους κακάο) και σπόρους και δοχεία φύτευσης για μικροπράσινα. Αυτά τα δοχεία έχουν συχνά οπές αποστράγγισης για να επιτρέπουν στο νερό να στραγγίζει από τον πυθμένα. σκουπίστε το χώμα από κάτω

Ο άλλος είναι ο δίσκος άρδευσης, ο οποίος έχει την κύρια λειτουργία της ρύθμισης του νερού. Ο δίσκος φύτευσης βρίσκεται σε αυτό το δοχείο. Επιτρέπει στα μικροπράσινα να ρέουν από τον πυθμένα Το πότισμα από κάτω θα βοηθήσει στη μείωση της ανάπτυξης μούχλας.

δίσκος δενδρυλλίων

Αν σκοπεύετε να ποτίσετε τα μικροπράσινα από κάτω Φυτέψτε τα μικροπράσινα σε δοχεία με τρύπες στο κάτω μέρος.

Μικροπράσινος δίσκος δενδρυλλίων

Για να βρείτε έναν μικροπράσινο δίσκο καλλιέργειας Ελέγξτε παρακάτω και βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες είναι σωστές. Η τρύπα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να επιτρέπει στο νερό να εισχωρήσει στο χώμα. (Η κοκοφοίνικα καρύδας ή η τύρφη είναι τα καλύτερα.)

δίσκος νερού

Το ποτιστήρι είναι ένα δοχείο που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση δίσκων δενδρυλλίων. Σχεδιάστηκε για να συγκρατεί νερό. Είναι σταθερό χωρίς τρύπες.

2 πιάτο καλλιέργειας μικροπράσινων

Ποιο πιάτο είναι καλύτερο για μικροπράσινα;

Καλύτερες πλάκες Micro Green Grow:

 • Πραγματική αγορά φύλλων 1.020 δίσκοι φύτευσης
 • Bootstrap Farmer 1020 Shallow Extra Strength Microgreen Grow Trays
 • Δίσκοι Eco Compost – Αγορά πραγματικών φύλλων

Πραγματική αγορά φύλλων 1.020 δίσκοι φύτευσης

Η True Leaf Market έχει εξαιρετική φήμη για τους μικροπράσινους σπόρους. Φώτα καλλιέργειας, μπουκάλια ψεκασμού, κιτ και δοχεία. Κατασκευασμένο από πολυστυρένιο, το οποίο η FDA θεωρεί τα τρόφιμα ασφαλή. Αλλα χαρακτηριστικά Αυτό που κάνει αυτούς τους δίσκους να αξίζει να αγοράσετε είναι η προσιτή τιμή τους. Διατίθενται σε τυπικά μεγέθη 10 Χ 20 ίντσες και μπορείτε να αγοράσετε τόσο διάτρητα όσο και μη διάτρητα δοχεία.

Πραγματική αγορά φύλλων 1.020 δίσκοι φύτευσης
Πηγή: Real Leaf Market

Αγοράστε τον δίσκο φύτευσης True Leaf Microgreen εδώ.

Bootstrap Farmer 1020 Shallow Extra Strength Microgreen Grow Trays

Η Bootstrap Farmer είναι μια άλλη εταιρεία που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους μικροκαλλιεργητές. Αυτοί οι δίσκοι καλλιέργειας μικροπράσινων είναι απίστευτα ανθεκτικοί και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, οι καλλιεργητές bootstrap είναι τόσο σίγουροι για την ανθεκτικότητα των μικροπράσινων δίσκων καλλιέργειας τους που σπάνε μέσα σε δύο χρόνια. αλλάξτε ξανά

Bootstrap Farmer 1020 Shallow Extra Strength Microgreen Grow Trays
Πηγή: Bootstrap Farmer

Το 1020 Extra Strength Microgreen Grow Tray είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ασφαλές για τρόφιμα χωρίς BPA και έχει βάθος 1,25 ίντσες, που είναι το αγαπημένο μου βάθος δοχείου για χρήση όταν φυτεύω μικροπράσινα. Η Bootstrap Farmer παράγει αυτό το προϊόν σε ασπρόμαυρο.

Οι πλάκες Bootstrap Farmer Microgreen Grow μπορούν να αγοραστούν εδώ.

Δίσκοι Eco Compost – Αγορά πραγματικών φύλλων

Για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν μικροπράσινα σε πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Η αγορά ενός βιοδιασπώμενου δίσκου αξίζει τον κόπο. Αυτό που μου αρέσει σε αυτούς τους δίσκους είναι ότι μπορείτε να καλλιεργήσετε τα μικροχλωρά σας σε αυτά τα δοχεία και να τα πουλάτε σε εστιατόρια ή αγορές αγροτών.

Δίσκος Eco Compost - Real Leaf Market
Πηγή: Real Leaf Market

Έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι εκτιμούν πραγματικά τα φρέσκα και όρθια μικροπράσινα. Μετά τη συγκομιδή φρέσκων μικροπράσινων Μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας ότι το δοχείο και το χώμα είναι κομποστοποιήσιμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κομπόστ.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους βιοδιασπώμενους δίσκους καλλιέργειας μικροπράσινων εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *