Αρέσουν τα κρίνα της Ειρήνης ο καφές; Οφέλη και τρόπος υποβολής αίτησης

ลิลลี่สันติภาพชอบกากกาแฟ

Κάντε τα Peace Lilies σαν τον καφέ

Μπορεί να έχετε ακούσει για το κατακάθι του καφέ ως λίπασμα και αναρωτηθήκατε αν αρέσουν τα κρίνα. Αυτό το κομμάτι διερευνά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης κατακάθου καφέ για να γονιμοποιήσετε τα κρίνα της ειρήνης σας. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και μάθετε πώς να τονώσετε το κρίνο της ειρήνης σας! Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και ετοιμαστείτε να μάθετε πώς να μεγαλώσετε το κρίνο της ειρήνης σας!

Ποια είναι τα οφέλη του κατακάθια καφέ με κρίνα ειρήνης; κύρια ιδέα

Συγκεντρώσαμε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης κατακάθου καφέ με το Peace Lily:

 1. αυξάνουν τα επίπεδα φωσφόρου και αζώτου στο έδαφος
 2. Τα συμπληρώματα είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά των φυτών για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη.
 3. Αυξάνει την οξύτητα του εδάφους
 4. Παρέχει θρεπτικά συστατικά σε σκουλήκια και μικροοργανισμούς.
 5. Βοηθά στον έλεγχο των εντόμων και των παρασίτων
 6. Βελτιώστε την αποστράγγιση του εδάφους και την κατακράτηση νερού
 7. εξοικονομήστε χρήματα για λίπασμα
 8. Βελτιώστε την ανάπτυξη και την ανθοφορία των φυτών

1. Αυξήστε τα επίπεδα φωσφόρου και αζώτου στο έδαφος.

Χρησιμοποιώντας κατακάθι καφέ για να αυξήσετε τα επίπεδα φωσφόρου και αζώτου στο έδαφος θα ωφελήσει τα κρίνα της ειρήνης σας. Τα κατακάθια του καφέ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο. που είναι το κύριο θρεπτικό συστατικό που χρειάζεται για την ανάπτυξη των κρίνων Αυτό το έδαφος διατηρεί το μίγμα του εδάφους ελαφρώς όξινο. που λατρεύουν τα κρίνα Επιπλέον, τα κατακάθια του καφέ είναι πλούσια σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Κάνει εξαιρετικό λίπασμα για κρίνα. με σωστή χρήση του κατακάθιου καφέ Το κρίνο της ειρήνης σας θα επωφεληθεί από τη βελτιωμένη δομή του εδάφους. αυξημένος αερισμός Καλύτερη αποστράγγιση και κατακράτηση νερού καθώς και άζωτο, φώσφορο και κάλιο.

2. Συμπληρώστε τα φυτικά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη.

Η χρήση κατακάθου καφέ ως παραδοσιακού συμπληρώματος λιπάσματος έχει πολλά οφέλη για το κρίνο της ειρήνης σας. Το κατακάθι του καφέ είναι πλούσιο σε άζωτο. που είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό που κρατά τα φύλλα πράσινα και τους μίσχους δυνατούς Το κατακάθι του καφέ παρέχει ισορροπημένη διατροφή. συμπεριλαμβανομένου του αζώτου, του φωσφόρου και του καλίου που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των φυτών Εάν έχετε κατακάθι καφέ Γιατί να μην προσθέσετε το κοινό λίπασμα που χρησιμοποιείτε στα κρίνα γαλήνης σας για να αυξήσετε την ανάπτυξή τους;

Τα λευκά κρίνα λατρεύουν να χρησιμοποιούν κατακάθι καφέ για κομποστοποίηση.

3. Βελτιώνει την οξύτητα του εδάφους

Η προσθήκη κατακάθου καφέ στα κρίνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την οξύτητα του εδάφους. που θα είναι ευεργετικό για την ανάπτυξη των φυτών Τα κατακάθια καφέ βελτιώνουν την κατακράτηση νερού, τον αερισμό και την αποστράγγιση. με τη σωστή ποσότητα Το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χώμα σε γλάστρες. δρώντας ως φυσικό λίπασμα

4. Παρέχετε θρεπτικά συστατικά για σκουλήκια και μικροοργανισμούς.

Η χρήση κατακάθου καφέ για τη διατροφή των κρίνων της ειρήνης παρέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τα σκουλήκια και τα μικρόβια. ενώ αποτρέπει τη μυκητίαση και αναστέλλει τα έντομα Το κατακάθι του καφέ περιέχει άζωτο, το οποίο θα αυξήσει την ανάπτυξη του κρίνου της γαλήνης σας, ενώ θα οξινίσει το έδαφος και θα μειώσει το επίπεδο του pH. Το κρίνο της ειρήνης σας θα ωφεληθεί πολύ από τη σωστή ποσότητα κατακάθου καφέ.

Τα κρίνα της Ειρήνης χρησιμοποιούν κατακάθι καφέ για κομποστοποίηση.

5. Βοηθήστε στον έλεγχο των εντόμων και των παρασίτων.

Η χρήση κατακάθου καφέ με κρίνα γαλήνης βοηθά στον έλεγχο των εντόμων και των παρασίτων. Το οποίο είναι ευεργετικό για την υγεία και την ανάπτυξη των φυτών. με σωστή χρήση Το κατακάθι του καφέ μπορεί να βοηθήσει στην απώθηση ορισμένων εντόμων και στη γονιμοποίηση του εδάφους. Μπορεί επίσης να προσελκύσει μερικά έντομα. Επομένως, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται με φειδώ και να αναμιγνύεται με άλλα συστατικά του εδάφους. με την κατάλληλη μέθοδο Το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι μια ωραία προσθήκη στα κρίνα της ειρήνης.

6. Βελτιώστε την αποστράγγιση του εδάφους και την κατακράτηση νερού.

Βελτιώστε το έδαφος για το κρίνο της γαλήνης σας με κατακάθι καφέ. Το κατακάθι του καφέ λειτουργεί ως οργανική ύλη και βελτιώνει την αποστράγγιση και την κατακράτηση νερού. Αυτό θα αποτρέψει την υπερβολική υπερχείλιση του κρίνου. Τα κατακάθια του καφέ παραμένουν υγρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επομένως κατάλληλο για φυτά που απαιτούν υγρασία όπως τα κρίνα της ειρήνης. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα κρίνα της ειρήνης χρησιμοποιώντας αυτό το φυσικό λίπασμα.

Χρησιμοποιήστε τους κόκκους καφέ ως λίπασμα για τα κρίνα της ειρήνης

7. Εξοικονομήστε χρήματα για λίπασμα.

Εξοικονομήστε χρήματα σε λίπασμα με το πρόσθετο πλεονέκτημα να διατηρείτε τα κρίνα σας υγιή και ζωντανά χρησιμοποιώντας κατακάθι καφέ! Το κατακάθι του καφέ είναι πλούσιο σε άζωτο. που είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό για τα κρίνα της ειρήνης Και η οξύτητα του υπολείμματος του καφέ βοηθά το χώμα να είναι ελαφρώς όξινο. Το κατακάθι του καφέ είναι επίσης ένας φυσικός και οικονομικός τρόπος για να γονιμοποιήσετε τα κρίνα της ειρήνης. Αυτό παράγει τα ίδια αποτελέσματα με το σπιτικό κομπόστ. Δοκιμάστε αυτό το απλό και αποτελεσματικό κόλπο σήμερα!

8. Βελτιώστε την ανάπτυξη και την ανθοφορία των φυτών.

Η χρήση κατακάθου καφέ με κρίνα γαλήνης προσφέρει πολλά οφέλη. συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της βερμικομποστοποίησης Βελτιώστε τον αερισμό του εδάφους αυξάνουν την ποσότητα των θρεπτικών ουσιών στο έδαφος και την πρόληψη μυκητιασικών λοιμώξεων και εντόμων Το κατακάθι του καφέ είναι πλούσιο σε άζωτο. που είναι απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την ανάπτυξη των κρίνων της ειρήνης και μπορεί να αντικατασταθεί

Τα κρίνα της Ειρήνης γονιμοποιούνται με σκούρο κατακάθι καφέ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ με κρίνα της ειρήνης;

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ στο Peace Lily:

 1. Μάθετε τα οφέλη από τη χρήση κατακάθου καφέ με κρίνα ειρήνης.
 2. μελέτη των αναγκών των λωτών
 3. Κατανοήστε πόσο καφέ πρέπει να χρησιμοποιήσετε.
 4. Εξετάστε άλλες επιλογές λιπασμάτων
 5. Γνωρίστε τους κινδύνους από την υπερβολική κατανάλωση καφέ.
 6. Εξετάστε τον τύπο του καφέ που χρησιμοποιείται.
 7. Προσέξτε για πιθανές αλλεργίες.
 8. Ελέγξτε την υγρασία του εδάφους και ρυθμίστε εάν χρειάζεται.

1. Γνωρίστε τα οφέλη της χρήσης σκόνης καφέ με κρίνα

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ με τον κρίνο της ειρήνης σας; Μάθετε τα οφέλη αυτής της δημοφιλής τεχνικής κηπουρικής και λάβετε συμβουλές για σωστή χρήση. Μάθετε γιατί τα κατακάθια καφέ είναι ένα εξαιρετικό λίπασμα για κρίνα που κοιμούνται. Και μάθετε να τα χρησιμοποιείτε υπεύθυνα για να ανθίσουν τα άνθη. Μάθετε γιατί είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για υγιή και ακμαία κρίνα ειρήνης.

2. Μελετήστε τις ανάγκες των φυτών Plub Plueng Than.

Θέλετε να ενισχύσετε την ανάπτυξη του φυτού σας κρίνος με κατακάθι καφέ; Έρευνες δείχνουν ότι το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη φροντίδα του κρίνου σας όταν χρησιμοποιείται σωστά. Είναι γνωστό ότι τα κατακάθια του καφέ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο και υψηλό pH 4,85 – 5,10, τα οποία λειτουργούν ως φυσικά λιπάσματα και προστατεύουν τα κρίνα από παράσιτα και κατοικίδια ζώα. Λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από αυτόν τον πλήρη οδηγό για τη φροντίδα των κρίνων της ειρήνης με κατακάθι καφέ.

Στα κρίνα της ειρήνης αρέσει να χρησιμοποιούν κατακάθι καφέ για να κάνουν κομπόστ.

3. Κατανοήστε πόσο καφέ να χρησιμοποιήσετε

Καλλιεργήστε όμορφα κρίνα με τη βοήθεια του κατακάθιου καφέ! Κατανοήστε πόσο καφέ πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ με το Peace Lily, αλείφετε με την πάροδο του χρόνου ή χρησιμοποιείτε υπολείμματα από τον πρωινό σας καφέ. Το κατακάθι του καφέ είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χώμα κρίνος σας και μπορεί να κάνει ένα υπέροχο λίπασμα. Δοκιμάστε και απολαύστε τα καταπληκτικά λευκά λουλούδια!

4. Εξετάστε άλλες επιλογές λιπασμάτων

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ για κρίνα ειρήνης. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές φυσικών λιπασμάτων. Τα κατακάθια του καφέ μπορούν να βοηθήσουν να γίνει το μείγμα του εδάφους ελαφρώς όξινο. Αλλά μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό κομπόστ από φλούδες λαχανικών και αποκόμματα χόρτου. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις θα δώσουν στο κρίνο της ειρήνης σας τα ίδια διατροφικά οφέλη με τον κατακάθι καφέ.

Κρίνοι ειρήνης μαριναρισμένοι με κατακάθι καφέ και τσόφλια αυγών

5. Γνωρίστε τους κινδύνους από την υπερβολική κατανάλωση καφέ.

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ ως λίπασμα για τα κρίνα της ειρήνης σας; ακόμη και χρήσιμο Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους της υπερβολικής χρήσης, της καφεΐνης, της συσσώρευσης αλατιού και της συσσώρευσης αλατιού. Και η τοξικότητα του αζώτου είναι επικίνδυνη για τα φυτά σας. Επομένως, για καλύτερα αποτελέσματα Χρησιμοποιήστε το κατακάθι του καφέ με φειδώ και ανακατέψτε με άλλα βιολογικά συστατικά.

6. Εξετάστε το είδος του καφέ που χρησιμοποιείται.

Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ με τα κρίνα της ειρήνης σας – αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον σωστό τύπο! Το κατακάθι του καφέ είναι ένα εξαιρετικό οργανικό υλικό για τη διόρθωση του εδάφους, ωστόσο, φροντίστε να αξιολογήσετε σωστά τον τύπο του καφέ που χρησιμοποιείτε. Διαφορετικοί τύποι καφέ περιέχουν διαφορετικές ποσότητες φωσφορικών αλάτων, αζώτου και άλλων θρεπτικών συστατικών που επηρεάζουν την ανάπτυξη των κρίνων της ειρήνης.

7. Προσέξτε για πιθανές αλλεργίες.

Να είστε ενήμεροι για πιθανά αλλεργιογόνα όταν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ με κρίνα ειρήνης. Η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα αλατιού ή αζώτου. που μπορεί να βλάψει τα φυτά σας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ με μέτρο για να διασφαλίσετε ότι τα κρίνα σας παίρνουν τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών.

8. Ελέγξτε την υγρασία του εδάφους και ρυθμίστε εάν χρειάζεται.

όταν χρησιμοποιείτε κατακάθι καφέ με κρίνα γαλήνης Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε την υγρασία του εδάφους και να ρυθμίζετε εάν είναι απαραίτητο. Τα κατακάθια του καφέ βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο έδαφος. Αλλά η υπερβολική προσθήκη μπορεί να οδηγήσει σε πολύ νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σήψη των ριζών και την ανάπτυξη μούχλας. Ανακατέψτε λίγο κατακάθι καφέ στο χώμα ή το μείγμα της γλάστρας και ποτίστε καλά το κρίνο σας μετά τη χρήση.

Υπάρχουν κίνδυνοι με τη χρήση κατακάθου καφέ στο Peace Lily;

Ναι, τα κατακάθια του καφέ στο Peace Lily είναι επικίνδυνα. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 1. Το κατακάθι του καφέ μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση από αλάτι ή άζωτο. που μπορεί να είναι επιβλαβές για τα φυτά
 2. Τα κατακάθια του καφέ τείνουν να είναι όξινα. που επηρεάζει το επίπεδο pH του εδάφους.
 3. Η χρήση πολύ κατακάθιου καφέ μπορεί να προκαλέσει κάψιμο λιπασμάτων ή διαταραχή της ισορροπίας των θρεπτικών συστατικών.
 4. Το κατακάθι του καφέ δεν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους εδάφους.

παρά τους κινδύνους Αλλά η χρήση κατακάθιου καφέ με μέτρο μπορεί να ωφελήσει το κρίνο της ειρήνης σας. Φροντίστε να το χρησιμοποιείτε σωστά για καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται κατακάθι καφέ για κρίνα της ειρήνης;

Το κατακάθι του καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο ή τρεις φορές το μήνα. Αυτό εξαρτάται από τον τύπο και την εποχή των κρίνων, ωστόσο, είναι καλύτερο να τα ανακατεύετε στο χώμα ή στη γλάστρα με φειδώ. Η υπερβολική χρήση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα pH του εδάφους πέρα ​​από τα απαραίτητα και να οδηγήσει σε μολύνσεις από μύκητες και παράσιτα. Ποτίστε καλά τα κρίνα της γαλήνης μετά τη χρήση.

Το πολύ κατακάθι καφέ προκαλεί μαρασμό των κρίνων.

Πόσο κατακάθι καφέ πρέπει να χρησιμοποιήσω για τα κρίνα;

Η χρήση κατακάθου καφέ για τη θρέψη των κρίνων της ειρήνης είναι μια καλή επιλογή για την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης και ανάπτυξης. Η ποσότητα του κατακάθιου καφέ που χρειάζεστε είναι περίπου η ίδια ποσότητα. με αυτό που χρησιμοποιείτε για τον πρωινό σας καφέ Αν θέλετε μια γλάστρα με φρέσκο ​​χώμα Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για το κρίνο της ειρήνης σας, ωστόσο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε το κατακάθι του καφέ αργά. Στην αρχή για να δούμε πώς λειτουργεί το εργοστάσιο. Αν όλα πάνε καλά Μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε περισσότερα ή όλα ταυτόχρονα. Με τη σωστή ποσότητα και χρήση κατακάθιου καφέ Σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε τα όμορφα λευκά λουλούδια.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ για κρίνα ειρήνης;

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα κατακάθια του καφέ για τα κρίνα της ειρήνης είναι να τα ανακατέψετε στο χώμα ή στο μείγμα σε γλάστρες με φειδώ. Ποτίστε καλά τα κρίνα της γαλήνης μετά τη χρήση. Το κατακάθι του καφέ μπορεί να κρατήσει το μείγμα του εδάφους ελαφρώς όξινο. που αρέσουν τα πράσινα μπιζέλια και βοηθά στην αύξηση του αζώτου όταν χρησιμοποιείται σωστά Το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη φροντίδα του κρίνου σας. και βοηθήστε να διασφαλιστεί ότι το κρίνο μεγαλώνει με επιτυχία.

Ανακατέψτε τα κατακάθια του καφέ με το χώμα για να φτιάξετε λίπασμα κρίνος.

Πότε πρέπει να γονιμοποιούνται τα αδρανοποιημένα κρίνα;

Η λίπανση των κρίνων της ειρήνης πρέπει να γίνεται μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Χρησιμοποιήστε ένα ισορροπημένο λίπασμα, όπως ένα 10-10-10 NPK ή ένα λίπασμα με ελαφρώς υψηλότερη περιεκτικότητα σε άζωτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υδατοδιαλυτά λιπάσματα ή υγρά λιπάσματα. αργό υδατοδιαλυτό κοκκώδες λίπασμα ή αιχμηρές φυτικές τροφές Αντί να περιμένεις για σημάδια υποσιτισμού Είναι καλύτερο να ακολουθείτε ένα τακτικό πρόγραμμα λίπανσης κάθε μέρα. έξι έως οκτώ εβδομάδες κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου Αραιώστε προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε άζωτο σε αναλογία 3-2-2 και φοράτε πάντα γάντια όταν χειρίζεστε φυτά.

FAQ

Παρακάτω παρατίθενται κοινές ερωτήσεις για τη δημιουργία κρίνων ειρήνης, όπως κατακάθι καφέ:

Μπορούμε να βάλουμε καφέ στο Peace Lily;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε καφέ στο Peace Lily σας! Τα κατακάθια του καφέ μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμο λίπασμα για τα κρίνα της ειρήνης επειδή περιέχουν καφεΐνη, η οποία απωθεί τα έντομα και άλλα παράσιτα. Ωστόσο, φροντίστε να το χρησιμοποιείτε με φειδώ καθώς το κατακάθι του καφέ μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση αλατιού ή τοξικό άζωτο. Και επηρεάζει το επίπεδο pH του εδάφους Αν θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε κατακάθι καφέ για τα κρίνα της ειρήνης σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Ποιο λίπασμα είναι καλύτερο για τα κρίνα της ειρήνης;

Το καλύτερο λίπασμα για τα κρίνα της ειρήνης περιέχει ίσες ποσότητες αζώτου, φωσφόρου και καλίου, 20:20:20 αραιωμένο στο μισό ή στα τέταρτα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν φυσικές πηγές, όπως κομπόστ από φλούδες λαχανικών και αποκόμματα χόρτου. Γιατί περιέχει άζωτο, φώσφορο και κάλιο. για καλύτερα αποτελέσματα Χρησιμοποιήστε μια φόρμουλα γλάστρας με υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο ή λίπασμα NPK 10-10-10. Φροντίστε να ελέγξετε πρώτα τις οδηγίες στο λίπασμα και να φοράτε γάντια όταν χειρίζεστε το φυτό.

Coffee Grounds - Excellent Peace Lily Fertilizer

Πώς να κάνετε τα κρίνα χαρούμενα;

Αν θέλετε τα κρίνα να μεγαλώσουν σε θάμνους Λιπάνετε την άνοιξη και το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας ένα ισορροπημένο λίπασμα. Επιδιώξτε τη λίπανση κάθε 6-8 εβδομάδες ή λιγότερο. Μπορείτε επίσης να κλαδέψετε το φυτό για να ενθαρρύνετε τη νέα ανάπτυξη και να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά ή κιτρινισμένα φύλλα. Τέλος, παρέχετε στο κρίνο της ειρήνης αρκετό φως και νερό. με την κατάλληλη φροντίδα Το κρίνο της ειρήνης σας θα είναι δυνατό και θαμνώδες σε χρόνο μηδέν!

Πώς να κάνω την ειρήνη μου ένα μάτσο κρίνα;

Είναι σημαντικό να κάνετε λίπανση καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου για να διατηρήσετε τον θάμνο του κρίνου σας υγιή και δυνατό. Φροντίστε να το κάνετε την άνοιξη και το καλοκαίρι όταν κάνετε λίπανση. και χρησιμοποιήστε λίπασμα κάθε Έξι έως οκτώ εβδομάδες ή λιγότερο. Επίσης, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το σωστό λίπασμα και να το εφαρμόσετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το κρίνο της ειρήνης παίρνει τη σωστή ποσότητα φωτός και νερού για να το βοηθήσει να ευδοκιμήσει.

Γιατί δεν ανθίζει το κρίνο της ειρήνης μου;

Αν το κρίνο της ειρήνης σας δεν ανθίσει σε λίγους μήνες Μπορεί να χρειαστεί περισσότερο λίπασμα. Επιμείνετε σε ένα βασικό πρόγραμμα χαμηλής γονιμοποίησης για αρκετούς μήνες ανάπτυξης. και αποφύγετε την υπεργονιμοποίηση. που είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την απουσία Στόχος να κάνετε λίπανση κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λίπασμα υψηλότερο σε άζωτο από το φώσφορο ή το κάλιο. Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα Το κρίνο της ειρήνης σας θα αρχίσει να ανθίζει ξανά σύντομα.

Healthy Peace Lily

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, η χρήση κατακάθιου καφέ με το κρίνο της γαλήνης σας μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο, αρκεί να λαμβάνεται με μέτρο. Το κατακάθι του καφέ είναι πλούσιο σε άζωτο και έχει όξινο pH, το οποίο θα βοηθήσει τα κρίνα σας να ευδοκιμήσουν. Το έδαφος παρέχει επίσης προστασία από έντομα και κατοικίδια.Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η υπερβολική χρήση κατακάθιου καφέ μπορεί να βλάψει τα κρίνα της ειρήνης σας. Αν ψάχνετε για τη σωστή αναλογία Peace Lily Coffee Ground ή αναρωτιέστε για τις παρενέργειες. Αυτός ο οδηγός είναι για εσάς. με τη σωστή ισορροπία Το κρίνο της ειρήνης σας θα επωφεληθεί από τα φυσικά οφέλη του κατακάθια καφέ. Γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *